Bitcoin-pris ser nu $ 20K efter, at XRP chokerede kryptomarkedet

Bitcoin nåede hurtigt $ 19.000, efter at det kastede sig til $ 18.000 efter et XRP-flashnedbrud på Coinbase.

Prisen på Bitcoin Future  overgik $ 19.000 den 24. november for første gang i næsten tre år. Det fulgte et XRP-flashnedbrud på Coinbase, som skælvede kryptomarkedet.

De to hændelser kunne være helt tilfældige. Selvom i betragtning af at BTC-prisen steg næsten umiddelbart efter XRP-faldet, kunne der være en sammenhæng.

Hvordan XRPs prisrally kunne have udløst Bitcoin til nye højder

Som Cointelegraph rapporterede den 24. november, steg prisen på XRP med næsten 80% på 48 timer. Da rallyet fortsatte, fortsatte hypen omkring kryptovalutaen med at intensivere.

Interessen for kryptovalutaen nåede et punkt, hvor den overvældede Coinbase, den største kryptovalutaudveksling i USA.

Joe Weisenthal, co-vært for What’d You Miss on Bloomberg TV, understregede, at Coinbase var på trend på Twitter. Spidsen i interessen omkring Coinbase opstod, da prisen på XRP begyndte at stige. Han sagde:

”Cryptocurrency Ripple er gået absolut berzerk de sidste par dage. Og Coinbase som trending på Twitter lige nu, og hvis du ser, er det alle, der taler om at købe det. ”

Problemet opstod, da XRP flash-styrtede efter at have ramt $ 0,90 på Coinbase. Det fik markedet til at gennemgå ekstrem volatilitet på kort tid. Bitcoin styrtede ned til omkring $ 18.000, mens ETH faldt til $ 585.

Selvom det er vanskeligt at bevise endeligt, antyder markedstendenser, at flash-crash-førte algoritmer forårsager høj volatilitet. Prisen på Bitcoin steg hurtigt fra $ 18.000 til over $ 18.500, hvilket til sidst bragte $ 19.000.

Da Bitcoin faldt til $ 18.000 inden for få minutter, blev der sandsynligvis tappet en forsyningszone. Med andre ord kan det være faldet til et område med betydelig likviditet, hvilket får mange købsordrer til at blive udfyldt.

Hvad sker der nu?

På kort sigt forventer erhvervsdrivende og analytikere, at Bitcoin vil fortsætte sin opadgående tendens, når den nærmer sig sin all-time high.

En pseudonym investor kendt som „Blackbeard“ pegede på manglen på valutatilstrømning på trods af at BTC nåede $ 19.000. Dette indikerer, at salgspresset på den dominerende kryptokurrency stadig er relativt lavt. Han sagde:

“Selvom prisen på BTC er over 19K USD, er der intet usædvanligt antal tilstrømninger, der kan registreres på kryptobørsen. Dette gør mig bullish tbh. ”

Før udbruddet over $ 19.000 forudsagde en anden pseudonym handelsmand kendt som “Salsa Tekila” rallyet. Han sagde, at når altcoins køler af, vil overskuddet sandsynligvis flytte tilbage til BTC. Han sagde:

”BTC har stået stille i et par dage, mens penge strømmer ind i alts. Det er ikke bearish for BTC. Vi konsoliderer et stykke tid under $ 19.000, realistisk set tror jeg, vi sandsynligvis vil bryde det forbandede niveau. Hvornår? Sandsynligvis når altcoins køler af, og folk sælger tilbage til bitcoin. ”

Der er en stærk mulighed for, at tendensen til fortjeneste fra altcoins, der cykler ind i Bitcoin, fortsætter på kort sigt. Hvis dette sker, vil altcoin-markedet sandsynligvis stagnere, mens BTC viser et stærkt momentum.