Bitcoin som trekker fra seg stimulanser og valgfrykt er et tegn på et oksemarked

Bitcoin har gjennomgått en sterk rally de siste to ukene. Siden nyheten kom om at OKEx har begrenset uttak, har kryptovalutaen fått omtrent 25%, og toppet nylig på $ 14 100 lørdag morgen.

Analytikere sier at BTCs prishandling har vært overraskende, nemlig fordi det er mye usikkerhet i markedene.
Bitcoins motstandskraft i møte med usikkerhet er tullete

For det første har aksjemarkedet begynt å registrere en serie røde dager da pandemien fortsetter å feie over hele verden, noe som resulterer i en andre bølge av låsing.

Qiao Wang, en fremtredende bransjeanalytiker, sier at Bitcoins styrke i møte med dette er tegnet på et oksemarked. Han kommenterte følgende om saken 30. oktober:

“#BTC har trukket av tre samtidige fortellinger fra det tradisjonelle markedet – valg, covid og stimulus – i tillegg til en haug med kryptoutvekslings-FUD siden september. Hvis du ikke er overbevist om at vi er i den tidlige fasen av et BTC-oksemarked, har du ikke vært oppmerksom. „

Tidligere i år, da aksjemarkedet ble rødt, ville Bitcoin stupe. Det faktum at kryptovalutaen har holdt seg godt og til og med har samlet seg i møte med dette, er et tegn på at det er et underliggende bud i dette markedet.

Dette kan være fra institusjonelle aktører, som analytikere sier at de akkumulerer Bitcoin en masse.
Grunnleggende støtte oppadgående prisaksjon

Årsaken til at det kan være et underliggende bud i Bitcoin-markedet skyldes sterke grunnleggende trender.

Den fremtredende makroinvestoren Raoul Pal, som tidligere jobbet for Goldman Sachs i utøvende stilling, sa nylig:

“Det ser ut til at vi når dette punktet. Jeg har sagt at dette er der makro, krypto, politikk, alt kommer i samme store bøtte. Det hele er konsentrert og vårt rene fokus akkurat nå. Vi vet at Bitcoin spiller en rolle i dette … Et helt panel inkludert Jay Powell, Cleveland Fed har skrevet om det og mange andre. Folk snakker om det overalt. Trommeslaget blir høyere. De går mot sentralbankens digitale valutaer. ”

Paul Tudor Jones, en milliardær Wall Street-investor, er også bullish på Bitcoin. Investoren fortalte nylig CNBC at det å investere i BTC nå er som å investere tidlig i Apple eller Google.