Bitcoin

Bitcoin som trekker fra seg stimulanser og valgfrykt er et tegn på et oksemarked

By Paul on November 2020 0 Comments

Bitcoin har gjennomgått en sterk rally de siste to ukene. Siden nyheten kom om at OKEx har begrenset uttak, har kryptovalutaen fått omtrent 25%, og toppet nylig på $ 14 100 lørdag morgen.

Analytikere sier at BTCs prishandling har vært overraskende, nemlig fordi det er mye usikkerhet i markedene.
Bitcoins motstandskraft i møte med usikkerhet er tullete

For det første har aksjemarkedet begynt å registrere en serie røde dager da pandemien fortsetter å feie over hele verden, noe som resulterer i en andre bølge av låsing.

Qiao Wang, en fremtredende bransjeanalytiker, sier at Bitcoins styrke i møte med dette er tegnet på et oksemarked. Han kommenterte følgende om saken 30. oktober:

“#BTC har trukket av tre samtidige fortellinger fra det tradisjonelle markedet – valg, covid og stimulus – i tillegg til en haug med kryptoutvekslings-FUD siden september. Hvis du ikke er overbevist om at vi er i den tidlige fasen av et BTC-oksemarked, har du ikke vært oppmerksom. „

Tidligere i år, da aksjemarkedet ble rødt, ville Bitcoin stupe. Det faktum at kryptovalutaen har holdt seg godt og til og med har samlet seg i møte med dette, er et tegn på at det er et underliggende bud i dette markedet.

Dette kan være fra institusjonelle aktører, som analytikere sier at de akkumulerer Bitcoin en masse.
Grunnleggende støtte oppadgående prisaksjon

Årsaken til at det kan være et underliggende bud i Bitcoin-markedet skyldes sterke grunnleggende trender.

Den fremtredende makroinvestoren Raoul Pal, som tidligere jobbet for Goldman Sachs i utøvende stilling, sa nylig:

“Det ser ut til at vi når dette punktet. Jeg har sagt at dette er der makro, krypto, politikk, alt kommer i samme store bøtte. Det hele er konsentrert og vårt rene fokus akkurat nå. Vi vet at Bitcoin spiller en rolle i dette … Et helt panel inkludert Jay Powell, Cleveland Fed har skrevet om det og mange andre. Folk snakker om det overalt. Trommeslaget blir høyere. De går mot sentralbankens digitale valutaer. ”

Paul Tudor Jones, en milliardær Wall Street-investor, er også bullish på Bitcoin. Investoren fortalte nylig CNBC at det å investere i BTC nå er som å investere tidlig i Apple eller Google.

Comments are closed.